20.01.2008

H v e r d a g s s u p p e ...




Jeg har kokkelert på kjøkkenet igjen, og dagens middag ble hverdagssuppe - som metter. Den ble servert med hvitløksbaguetter og vann/saft.

Har du lyst til å lage den selv? Følg oppskriften:

500 g kjøttdeig
2 ss olje
1 pose kjøttsuppe med grønnsaker
litt av hver av disse grønnsakene:
blomkål
gulrot
brokkoli
kålrot
og
poteter for dere som liker det.

Skjær grønnsakene i biter og kok dem. Når de er ferdige, siles de og tømmes på en skjærefjøl. (Spar på vannet de ble kokt i.)
Hakk dem godt opp i små biter. Stek kjøttdeigen i olje. Hakk den i så små biter som mulig.

Suppa kokes med 1 liter vann (helst vannet fra grønnsakene). Mot slutten av koketiden putter du oppi de ferdighakkede grønnsakene og kjøttdeigen. La dette koke litt.

Serveres med godt brød, eller hvitløksbaguetter.

Bon apetit.

Ingen kommentarer: